Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ... • Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. • Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın • Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. • Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. • Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. • Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. • Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin. • Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Misyonumuz • Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, • Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, • Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, • İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, • Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, • Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, • Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, • Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Başarılar: Uluslararası Boğaziçi Karate Şampiyonası 1.´lik derecesi, Voleybol, Satranç ve Halk Oyunları dalında il birincilikleri.

Pansiyon Bilgileri: Okulumuz pansiyonu bulunmamaktadır.
Saatler: 08.30-17.20
Isınma: KALORİFER (DOGALGAZ)
Servis Bilgisi: Okulumuzun anlaşmalı servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Voleybol,basketbol,dart ve badminton baştya olmak üzere çeşitli sportif faaliyetlere yer verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Öğrencilerimiz başta Tübitak ve Sağlıklı beslenme çalışmaları olmak üzere çeşitli bilimsel etkinliklerde bulunmaktadırlar.
Proje Çalışmaları: Oran Projesi, Sağlıklı Beslenme Projesi, Temiz Okul Projesi, Beslenme Dostu Projesi, Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, E-Twinning Projesi, Mesleğim Geleceğim Projesi

WEB - https://sivasasml.meb.k12.tr

Adres - EĞRİ KÖPRÜ MAH. PİLOT KAYA İSTEKTEPE CAD.NO4/4 SİVAS

Yerleşim Yeri - EĞRİ KÖPRÜ MAH. PİLOT KAYA İSTEKTEPE CAD.NO4/4 SİVAS

Adres - EĞRİ KÖPRÜ MAH. PİLOT KAYA İSTEKTEPE CAD.NO4/4 SİVAS

Ulaşım OKULUMUZA ÜNİVERSİTE TOKİ OTOBÜSLERİ GELMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZ İLÇE