GENÇLİK VE GÜVENLİ GELECEK KONFERANSI

Terör örgütlerine karşı çok yönlü sürdürülen mücadelenin etkinliğini arttırarak bu mücadeleyi başta öğrencilerimiz olmak  üzere toplumun her katmanı ile birlikte gerçekleştirip psikolojik yönden destekleyerek en üst seviyeye çıkarmak gayesiyle terör örgütlerinin eleman kazanmasının engellenmesi, propaganda alanlarının daraltılması, terörle mücadelede halk desteğinin sağlanması, teröre karşı devlet vatandaş iş birliği içerisinde halkın devlete olan güven ve desteğinin güçlendirilmesi amacıyla 2023 2024 yılı eğitim öğretim dönemi içerisinde liselerde eğitim gören 11. sınıf öğrencilerine yönelik terör terörizm terör örgütlerinin yapılanması terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri ve benzeri konularda sunular yapılması uygun görülmüştür. 2023 2024 eğitim öğretim döneminde Terörle mücadele Şube müdürlüğü bilgilendirme ve önleme faaliyetleri bürosu görevlileri tarafından Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Gençlik ve Güvenli Gelecek isimli konferans verildi.

29.04.2024 59

29-04-202429-04-202429-04-2024